Helvitt och lite guld

// Sweater & Other Stories // Shoes Nike // Necklace & Other Stories //
Så här såg jag ut på bloggträffen igår. Perfekt att vara på bloggträff för alla har kameran i högsta hugg och beredda att fota. Dessa bilderna tog fina Ulrika, som det för övrigt var supertrevligt att träffa då jag läst hennes blogg länge. Och resten av gänget, alla var sjukt trevliga och jag hade så jäkla kul hela dagen och natten! Ja, för det blev en lång dag. Efter lite bloggskola och föredrag svirade vi om och drog ut på middag för att sen dra vidare till klubb och dansa hela natten. Den outfiten hamnade dock inte på bild, men trivdes bra i den så den får ni nog se annan gång.
Nu ska jag dricka upp mitt stora glas Cola och sen hoppa på flyget hem till Blekinge.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *