STREETSTYLE – FESTIVAL

När man tillbringar en halv vecka på en av Sveriges största festivaler kan man inte bli annat än inspirerad av alla snygga besökare med sin egna stil. Därför passade jag på att ta mina streetstyle-bilder ute på
Sweden Rock Festival. Här kommer mina tre favoriter:

When you spend half a week at one of Swedens largest festivals, one can not help but be inspired by all the fancy visitors with their own style. Therefore, I took the opportunity to take my street style photos out on the Sweden Rock Festival. Here are my three favorites:

Rebecka
//Top & Skirt Topshop//Boots Henry Kole//Sunglasses BikBok//Bag Second hand//Necklace H&M//

Rebecka Isaksson
En trendsäker tjej som lyckats styla den mycket populära vippkjolen klockrent tillsammans med ett tajt kort prickigt linne och snygga boots.

A trendy girl who managed to style the very popular flared skirt perfect together with a tight short dotted top and stylish boots.

 

Jimmy
//Vest Made by a friend//Shorts H&M//Socks American Apparel//Cap Adidas//Shoes Converse//

Jimmy Olsson
Med en väst, som en kompis sytt på bitar av en kohudsmatta på, basketstrumpor och en snygg keps kan det inte bli fel. Och är det någon logga man vill ha på sina kläder just nu så är det självklart Adidas.

With a vest, that a friend sewed the pieces of a cow skin rug on, basketball socks and a stylish cap it can not go wrong. And is there any logotype you want on your clothes right now it’s of course Adidas.

 

emma
//Caftan Second Hand//Bag Festival//Sunglasses Monki//Jeans Cheap Monday//

Emma Holmberg
Bohem-looken funkar alltid på festival och denna underbara kaftan gick inte att undgå i den stora publikmassan.

The Bohemian-look always works at a festival and this gorgeous caftan was hard to miss in the large crowd.

 

primeboot

Vad vore en festival utan snygga, slitna och dammiga kängor. Dessa är från Primeboots och satt på min vän Kajsa’s fötter under hela festivalen.

What would a festival be without great, worn and dusty boots. These are from Primeboots and sat on my friend Kajsa’s feet during the entire festival.

 

ecco

När man jobbat i en Ecco-butik vet man mycket väl hur sköna och välgjorda ett par Ecco-skor är och
naturligtvis var detta par inget undantag. För att inte röja av mina nya fina skor totalt fick de bli burna i händerna istället för på fötterna inne på festivalen. Men visst ser de fina ut framför ett stort publikhav och lampor som lyser från scenen.

When you’ve worked in an Ecco store you know very well how comfortable and well made a couple Ecco shoes are and of course this pair was no exception. In order to avoid destryoing my nice new shoes totally they got to go airborne in the hands instead of the feet inside the festival. But certainly they look great out in front of a large crowd and lights glowing from the scene.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *