The white shirt

// Pants and shirt MQ // Shoes Vans //

God morgon! Nu ska jag käka frukost sen bär det iväg till jobbet. Sorry för sjukt tråkiga bilder på sistone men snart är det helg och då ska jag fota järnet.

Inga kommentarer

  • Snyggt!

    Gratis länkning till DIN blogg! Denna blogg kommer inte att handla om mig utan den kommer att handla om ER och era kläder! Du kan enkelt bli länkad i bloggen och därmed få fler läsare än du har nu. Idén är att du skickar in din outfit bild för dagen via mitt mejl så läggs din bild upp i bloggen med en länk till din, super enkelt och helt gratis! Du behöver absolut inte ha någon blogg även om du vill visa vad du har på dig och du kan även vara anonym om du vill det, så länge du informerar mig om hur du vill ha det. Du får gärna skriva i mejlet var dina kläder kommer ifrån, om du har sytt dem själv eller helt enkelt inte vet.
    Du kan nå mig på Clothesoftheday@outlook.com
    Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *