Concrete

// Skirt H&M // Top H&M // Jacket MQ // Shoes Nike // Bag Wera //

Jag älskar betong! Bland det första vi bestämde med vårt hus var att vi skulle ha en betongvägg inne och så blev det också. Gillar den råa känslan och färgen. Gillar även att fota i råa miljöer med mycket betong och sten, tyvärr är det lite svårt att hitta när man bor i en småstad. Men när vi var i Malmö och gick förbi detta coola huset passade vi på att knäppa lite bilder.

Idag har jag jobbat över så nu är jag riktigt trött. Måste säga att det börjar ta emot att jobba heltid hela sommaren. Lagom knäckande att vara inomhus när alla ens vänner ligger på stranden med klarblå himmel och 27 grader i luften. Jaja, jag är inte bitter. Inte alls. Tur att jag har så mycket kul att se fram emot i höst. Längtar redan!

1 Kommentar

  • Fin redigering! Vi saknar dig på stranden, och är ruskigt avundsjuka på din spännande höst ska du veta 🙂 Puss /K.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *