July

Så här har  jag sett ut den senaste månaden. Man hade kanske hoppats på lite mer somriga outfits men det får bli nästa år när man förhoppningsvis är ledig och solbränd.

Igår hade jag en superbra dag på jobbet och vi fick hur mycket som helst gjort. Efter jobbet bar det iväg till grillbuffé på golfkrogen i Sölvesborg. Mycket trevlig med en massa vänner och god mat. Idag är jag ledig och det är så skönt. Första lediga lördagen och två dagar i sträck på hela sommaren så vi passar på att åka ut med båten. Vi är ett gäng kompisar som ska åka till Karlshamns skärgård och tälta på någon ö. Ska bli riktigt gött.

Ni får ha en bra lördag! Imorgon tänkte jag visa lite nya inredningsdetaljer som Andreas köpte när vi var i Kristianstad.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *