Klong

En oljelampa och ett fodral till tändsticksaskar köpte Andreas på Percy’s i Kristianstad. Självklart i koppar och mässing. Vi är båda två stora fan av metaller i hemmet, allt från guld till rostfritt stål. Just nu har vi ganska blandat med olika metaller på nedervåningen och jag tycker det är riktigt snyggt. För övrigt är det så skönt att ha en sambo som har minst lika stort intresse för inredning och kläder som mig själv. Extra bra är att vi har läskigt lika smak. Jag har spanat på denna oljelampan länge nu och direkt när Andreas såg den ville han ha den. Oljelampan kommer från Klong och finns även i en mindre storlek. Tändsticksaskfodralet är designat av Kristina Stark och finns i flera olika färger, bl.a svart, vitt, rött och rostfritt.

 

Inga kommentarer

  • Hej! Så fint du har det! Jag har också mässingsasken och tycker att den blir fläcklig så fort, ser på bilden att din också har lite fläckar. Putasar du bort dom och har du isånfall något bra tips på hur man får bort dom? Ha en fin kväll! / Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *