Like a boy

// Shirt Zara // Shorts Zara // Shoes Nike // Backpack Topshop // Shades Bik Bok //

För att smälta in mer med streetstylefotograferna idag, som av nån anledning är till största dels killar, fick det bli en mer avslappnad outfit. Jag trivs verkligen att gå klädd så här men runt alla fashionistas känner man sig en aning nerklädd.

Idag har det varit riktigt varmt, runt 25 grader på dagen. Efter att vi fotat färdigt idag, vilket blev ganska sent då Prada’s visning började vid 18:00, satte vi oss på en uteservering för en varsin drink. När vi gick därifrån vid halv tio var det fortfarande 20 grader varmt ute. Efter att ha jobbat hela sommaren känns det gött att få njuta av lite värme och sol.

Imorgon blir det jobb med redigering hela dagen för att sen checka in folket runt Versace’s visning vid åtta på kvällen. Planen är att vi tänkt klä upp oss lite inför denna så lovar att ta lite roliga outfitbilder då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *