Day 5 in Milan

// Top COS // Shorts Zara // Shoes & Other Stories // Bag Zara // Shades H&M // Watch Michael Kors //

Imorse åkte vi till Marni’s visning för att försöka filma en intervju. Det är inte helt lätt att lyckas få till en intervju med någon, de flesta är stressade och utöver oss är det ett hundratal andra journalister som vill ha sin bit av kakan. Det blev iaf en intervju idag som Therese just nu sitter och försöker ladda upp på modette. Hon har försökt under hela dagen men tyvärr är inte uppkopplingen den bästa här.

Imorgon åker vi till Paris!!! Jag har inte varit där tidigare så det ska bli så kul att få se och uppleva staden. Om nätet på flygplatsen är bra imorgon tänkte jag posta lite mer streetstyle, annars får ni vänta till kvällen när vi kommit fram till Paris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *