White&Grey Tricot

// Skirt Zara // T-shirt Acne // Shoes Nike // Earrings Lindex //

Ok, sjukaste på resan än så länge hände just nu. Har precis varit inlåst på toaletten på en restaurang i över en halvtimme. Sådär kul. Dörren gick i baklås och kunde verkligen inte komma ut. Det blev ju inte mindre panikslaget av att toaletten låg i källaren och inga människor var där nere. Fick banka på dörren ett bra tag innan nån hörde mig. Så jävla sjukt!

Annars har vi det bra i Paris och det är så fint här. Överallt man går och tittar är det så mysigt. Vårt internet i lägenheten är kasst så därför blir det lite dåligt med uppdatering på bloggen och dessutom jobbar vi som bara den och jag hinner inte riktigt med. Till helgen dock tänkte vi försöka hinna med lite ledighet och turistande. Måste ju se Eiffeltornet när vi är här. Vi har ju i och för sig redan sett det på avstånd men det räknas inte riktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *