La Tour Eiffel

// Jacket Zara // Shorts Zara // T-shirt & Other Stories // Bag & Other Stories // Shoes Zara // Hat H&M //

Vi åkte en sväng till Eiffeltornet igår och passade då på att ta dessa bilderna. Det var inte helt lätt att få med tornet och inte så lätt att fota med alla människor som gick runt en hela tiden.

Kavajen och shortsen köpte jag på Zara precis innan jag åkte. Ville egentligen haft långbyxor i samma tyg som kavajen men det fanns inte så fick ta shortsen istället. Vill verkligen ha en hel kostym och letade järnet sist jag var i Malmö men hittade ingen alls. Vill ju helst att det ska vara en  lite roligare och lösare passform. Har ni något tips tar jag gärna emot det.

För övrigt är det sjukt varmt här i Paris och jag svettades ihjäl i kavajen igår. Tog den mest för att jag är så sugen på att klä mig lite snyggare och mer höstigt. Fattar inte hur allt modefolk orkar gå i alla sina lager kläder de har på sig. Jag är varm i shorts och t-shirt.

Nu ska jag klä på mig sen drar vi och kollar läget utanför Acne’s visning. Efter det ska vi hinna med lite shopping hade vi tänkt. Man blir så sugen på att handla när man ser alla snygga kläder överallt.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *