Some new things in the home

Ett litet collage på allt nytt i huset. Tavellister och hyllor har kommit upp, schäslonger och skåp från Ikea är hopmonterade, ny och större bänkskiva är uppsatt på kontoret och sist men inte minst har Andreas beställt/gjort ett eget marmorbord. Det vi verkligen fattas nu är lampor på övervåningen, både över marmorbordet och vid schäslongerna. Utöver det är det piff, styling och organisering för att det ska se bra ut. Än så länge känns platserna som tomma blad som behöver klottras ner.

Ikväll kommer lite vänner hem till oss för att bara umgås och ta igen allt jag missat under min resa. Det är inte lätt alltså att vara ifrån sina vänner i nästan tre veckor. Men det är väl också ett bevis på hur bra vänner man har.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *