Good drinks and good friends

Goda vänner och goda drinkar brukar alltid leda till bra kvällar, vilket det även gjorde igår. Självklart bjöd jag på mojito, det ser trevligt ut och alla gillar det. Men provade även på att göra Long Island Ice Tea själv för första gången och jag måste säga att den blev sjukt god. Den kommer nog göras många gånger fram över. Annars när det kommer till drinkar är ju min absoluta favorit för tillfället Gin Fizz. Desto surare, desto bättre.

Idag ska jag kolla när Andreas spelar match. Det är derby så förhoppningsvis blir det lite folk som kollar. Har inte hunnit anpassa mig till vädret här hemma så vet inte vad man ska ha på sig. När man är van vid att gå ut i t-shirt känns det dumt att helt plötsligt slänga på sig vinterjackan och raggsockor. Men för att inte frysa får det nog tyvärr bli det. Synd, för jag vill ju gå i snygga halvvarma höstkläder.

Inga kommentarer

  • Dina bilder på inredning är fantastiska. Dels har ni så otroligt fint hem och jag blir så sjukt inspirerad, jag bara älskar bilderna och när du lägger upp inredningsinlägg! Tack för en jättebra och inspirerande blogg! xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *