Off to work

// Blazer Zara // Pants Zara // T-shirt & Other Stories // Shoes Vagabond // Bag MQ //

Körde på en dressad look igår. Jag älskar verkligen kritstrecksrandigt. Kommer fortfarande ihåg när jag köpte mina första kritstrecksrandiga byxor. Det var när jag gick på mellanstadiet och vi var i Göteborg på fotbollscup ( ja, Gothia såklart). Jag va så glad för mina byxor och sen dess har jag alltid gillat den randen. Tur bara att byxorna idag inte är i ett halvslibbigt stretchmaterial med låg midja och utsvängda ben. Har också alltid gillat en dressad och maskulin stil. Att vara välklädd i snygga kavajer och kostymbyxor funkar alltid. Nu är det bara det där jobbet som saknas att gå till i mina kavajer och med portföljen under armen. Idag ska jag faktiskt på en starta eget info med arbetsförmedlingen, så lyckas jag inte skaffa mig ett jobb snart får jag väl bli min egen arbetsgivare. Har en del planer men det är en bit kvar för att verkligen kunna genomföra det. Men mer om det en annan gång för nu är det dags för mig att hoppa in i bilen och köra så jag inte blir sen till dagens träff.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *