The Dress

Hittade denna klänning på H&M tidigare i höst men tyvärr var den då helt slut i min storlek. Lyckades dock ha sån tur att hitta den i min storlek i Paris. Det är ju inte en klänning man drar fram och använder när som helst så den kommer väl antagligen hänga i garderoben fram till nyårsafton. Lite synd tyckte jag så tog ut den för en sväng och knäppte lite bilder i söndags när jag inte hade något annat för mig. Vad tycker ni om den? Jag älskar den!

Idag började jag träna på gym för första gången på över fyra år. Har egentligen inte tränat regelbundet eller knappt alls de senaste åren och det börjar märkas på både kropp och själ. Det ska bli så skönt att komma igång på allvar och få känna sig lite stark igen. Idag blev det ett ganska lätt styrketräningspass, mest för att testa och komma igång. Men träningsvärken lär ju komma som ett brev på posten trots att det blev lugnt.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *