Classics

// Shirt Zara // Jeans H&M // Shoes Vagabond // Bracelet Zara //

Skulle fotat en massa outfits i helgen hade jag tänkt, men det har verkligen regnat konstant. Hösten och vintern är inte roliga årstider för en bloggare alltså. Det är kallt, regnigt och framförallt väldigt mörkt. Det är inte många timmar på dagen nu som man har möjlighet att fota och det göra allt mycket krångligare.

Helgen i övrigt har varit bra. I lördags blev det en fika på stan med några vänner och därefter ett pass på gymmet. Det känns i kroppen idag och jag gillar det. Så skönt att känna träningsvärk och veta att kroppen har fått ta i. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på en film med Andreas, som har varit ute i regnet och spelat golf hela dagen. En typisk söndag med andra ord.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Follow

Arkiv

Kategorier

Annons