Outfit from Christmas Eve

// Dress H&M // Boots & Other Stories // Jacket River Island //

På julafton hade jag en klänning från H&M som bara är så fin. Den gör sig inte riktigt rättvisa på bilderna. Tror den kommer användas flitigt i sommar när vädret tillåter lite lättare kläder.

Idag har jag haft en lugn dag och det har varit så skönt. Trots att man är ledig kring jul och bara hittar på roliga saker tar det på krafterna. Nu ska jag göra lite nytta iaf, nämligen göra färdigt våra inbjudningar till vårt bröllop. Satt en stund igår men har lite kvar och tanken är att de ska tryckas imorgon så det är bara till att jobba på. Än så länge ser de bra ut och jag längtar efter att få dela ut dom till alla fina människor som vi ska bjuda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Follow

Arkiv

Kategorier

Annons