Candle

Just nu är jag lite trött på alla vinterhatare. I Sverige har vi fyra årstider och alla har sin charm. Nej, det är kanske inte så praktiskt alltid med snö och is på vägarna eller kalla vindar som får en att tro att man ska frysa ihjäl efter fem minuter utomhus. Men ibland behöver inte allt vara praktiskt utan det kan bara få vara vackert. Och ärligt talat, hur vackert är det inte när hela marken täcks av vit ljuvlig snö. Allt blir ljusare och det dämpade ljudet som bara snö kan skapa är så lugnande och härligt. Så snälla alla nordbor, njut av våra fina årstider istället för att klaga. Gör som jag tänker göra ikväll, kryp ner under en varm filt, tänd en massa ljus och titta ut genom fönstret på de fina flingorna som dalar ner.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *