Good morning!

God morgon! Igår var jag så trött och seg vilket ledde till en dag utan bloggande. Märkte dock direkt när jag skulle lägga mig att det kliade i fingrarna övar att inte ha fotat något på en hel dag. Så när jag vaknade i morse åkte kameran fram direkt och jag knäppte av några självporträtt med slarvigt hår, myströjan på och med ögon som knappt hunnit vakna. Saknar verkligen att få ta bilder bara för att det är kul och inte hela tiden för att visa upp saker, som outfits och ny inredning. Missförstå mig inte, jag älskar verkligen att ta de bilderna också men saknar som sagt det där andra ibland. Som när man drar ut två av sina närmsta vänner i en nyutslagen bokskog en söndag bara för att det är kul. Det gäller bara att hitta tiden till att ta sådana bilder och kanske någon som vill vara med på bilderna för det kan ju lätt bli lite långtråkigt med bara bilder på mig själv. Vill ni se mer sådana bilder här på bloggen, som inte har något specifikt syfte utan bara är härliga att se på?

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Follow

Arkiv

Kategorier

Annons