The dining room

Nu är det nya från Ikea på plats. Man kan ju tro att man borde tröttnat på all furu efter att ha sett det så mycket ett bra tag nu. Men inte vi. Gillar att det känns så obehandlat och rått. Kan dock ge ett litet tips om ni tänker köpa furumöbler. Vi kommer stryka alla möbler med ett tunt lager vit lasyr för att de inte ska gulna, vilket furu gör väldigt lätt. Våra furuväggar i kontoret är strukna och de har inte blivit gula däremot är vår bänkskiva obehandlad och den har redan gulnat. Det va ju tänkt att den skulle laseras den också men det har inte blivit av bara. Ni vet hur det är. Nu får vi bara slipa den först för att få bort det värsta  och sen lasera. Nog om furu, tillbaka till matsalen.
Vad tycker ni om de nya stolarna? Jag hade ju gärna köpt några fina designerstolar men just nu räcker inte pengarna till. Nu fick vi tio stolar för samma pris som en designerstol kostar.  Skinnstolarna vi hade innan fattades vi fyra stycken av för att kunna möblera fullt och hade vi köpt fyra till av dom hade det blivit dyrare än att köpa de här tio från Ikea.
Till bakom matbordet har vi länge tänkt köpa ett gammalt industriskåp men de är inte lätta att hitta. Så nu beslöt vi oss för att köpa de här skåpen i furu så länge. Men jag måste säga att jag gillar dom skarpt och känner ingen stress längre med att hitta ett industriskåp.

4 Kommentarer

  • Du kanske har skrivit det någonstans, men är även de fina lamporna från IKEA? Du har så fruktansvärt bra smak! Skulle kunna kopiera hela ditt hus rakt av. 🙂 Ha de!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *