Glass

Det fina vädret håller i sig så idag tänkte jag unna mig själv en promenad innan lunch. I eftermiddag blir det fotografering och därefter en tripp till Kristianstad med Andreas. Vi ska börja kika på lite saker till trädgården som ska börja fixas med snart. Andreas tog ett ryck i höstas men det är fortfarande väldigt mycket kvar att göra.

4 Kommentarer

  • Älskar den nätta ljushållaren i marmor, varifrån kommer den? Och den grymma klädställningen några inlägg ner? Du kanske kunde börja skriva ut varifrån alla fina saker kommer ifrån när du publicerar såna bilder, precis som i outfitinläggen 😉 Kram!

  • Hej! Vilket otroligt fint hem ni har! Skulle bli så glad om du kunde berätta vart den snygga kristall flaskan kommer i från.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *