The hair

9_5

Idag har jag haft fullt upp och inte hunnit fota till bloggen. Så ni får nöja er med en bild från förra fredagen. Fick en del komplimanger för mitt hår så tänkte jag kunde dela med mig hur jag gjort. Jag hade ganska bråttom så det fick bli en snabbfix. Håret hade jag låtit självtorka, men det funkar ju lika bra att föna. Därefter tog jag bara lite hårslingor här och var och lockade till snabbt med plattången, mest för att få lite fall i längderna. Sedan borstade jag ut håret ordentligt med en tät borste. Avslutningsvis sprejade jag allt med torrschampo för att få lite textur och volym.

2 Kommentarer

  • Måste bara säga W O W först. Herre min je, va bra du är på inredning! Blev kör i allt och alla bilder jag såg. Första besöket på din blogg för mig idag, och garanterat inte det sista. Sen en fråga, ert matbord ser extra långt ut, något jag har svårt att hitta, vill kunna sitta fyra på varje sida. Vart har ni köpt ert? Kram evelina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *