Pink lips

23_1

23_2

Ni som har följt mig ett tag vet ju att jag älskar t-shirtar. Igår var vi på kalas och även då åkte en t-shirt på, men för att få outfiten lite festligare la jag bara till ett stort halsband och rosa läppstift. Vet att många är lite rädda för att använda läppstift men det är verkligen ett lätt sätt att piffa till en outfit och för att känna sig fräsch. Det är lite utav en vanesak att använda och har man inte haft det innan kan det kännas lite konstigt och inte som sig själv. Mitt tips är att börja med en ganska neutral färg och kanske testa hemma först för att vänja sig. Sen kan man gå på starkare färger när man börjar bli lite modigare. Min favoritfärg är orange-aprikos. Det är väldigt effektfullt men känns ändå inte så markerat som om jag skulle ta på ett rött läppstift. Våga testa olika färger för att hitta er egen favorit.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *