Black bomber

6_1

6_2

6_3

// Dress Filippa K // Jacket Lindex // Shoes Zara // Bag Pieces (Shack Matt) //

I lördags körde jag premiär för bara ben. Det var dock lite väl överambitiöst då det inte visade mer en 5 grader på termometern. Trodde det skulle bli 15, men det blev det tydligen inte. Vädret är verkligen så lurigt just nu. Idag har det varit helt underbart och känts riktigt varmt. Men det får nog dröja någon vecka till innan det blir barbent igen.

Idag har vi varit hemma hos Andreas föräldrar och kollat in längan som vi ska ha vår bröllopsfest i. Det kommer krävas en del förberedelser och dekorationer så planeringen inför det är nu i full gång. Vi börjar få ett ganska bra hum om hur vi vill ha det så det känns skönt. Nu ska vi bara se till att allt blir gjort och försöka få det så bra som möjligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *