Black tiger

14_1

14_4

14_2

14_3

14_5

// Sweater Zara // Pants MQ // Shoes Zara // Earrings H&M //

Gillar verkligen den här outfiten. Lösa byxor och en snygg sweatshirt är stora favoriter hos mig. Känner att jag är i behov av nya lösa byxor men har så svårt att hitta några som passar mig. Fotbollslåren finns kvar fastän skorna ligger på hyllan och de flesta byxor sitter alldeles för tight över benen om de ska passa i midjan. Men det är bara till att börja leta. Kom gärna med tips om ni har några!

Idag har jag suttit med planeringen av vårt bröllop. Det är mycket kvar att göra och tiden bara rusar iväg. Lite smått panik samtidigt som jag för första gången börjar längta ordentligt. Längtan kommer nog bara bli starkare allt eftersom sakerna på att-göra-listan bockas av.

Inga kommentarer

  • Cool outfit! Malene Birger har ett par sjukt snygga brallor som är baggy upptill och tight vid anklarna! Teodosido pant tror jag dom heter, hett tips 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *