Jeans

28_1

28_2

28_3

// Jeans MQ // T-shirt & Other Stories // Jacket Topshop // Shoes Nike //

Det har varit så härligt väder de senaste dagarna. Känns nästan som sommar. Idag hade jag lite saker att göra vid datorn men har inte ro till att sitta inomhus när det är så fint ute. Så istället åkte jag en sväng till golfbanan och nu ska jag lägga mig ute i solen och läsa en tidning. Jag passar på att njuta för fullt och med gott samvete när jag vet att jag ska jobba hela sommaren och inte kommer få njuta så mycket då.
Till helgen har vi uppvisning med dansen så hela denna veckan är det gen- och scenrep som gäller på kvällarna. Är ni sugna på att kolla på showen så säljs det biljetter på medborgarkontoret i Sölvesborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *