Tack!

30_1

// Trolley Lammhults // Mirror Second Hand // Lights Lagerhaus // Glass Orrefors //

Tack alla ni fina som lämnade kommentarer på förra inlägget. Som jag märkt och anat är det många som vill se inredningsbilder. Jag ska fortsätta visa så mycket och så ofta jag kan. Saken är ju den bara att det ändras inte eller tillkommer nya saker här hemma så jag kan skriva om det varje dag, så jag kommer fortsätta skriva om mode för att blanda upp. Det var ju egentligen en ren modeblogg från början, men för min egen del gillar jag blandningen mellan inredning och mode. Kul att ni skriver att ni inte tröttnar på inredningen också för ibland är man rädd att ni ska känna att det är samma saker som visas.
Någon ville se vad jag får inspiration ifrån, då man inte får visa andras bilder hur som helst och utan tillstånd har jag valt att bara visa mina egna bilder här på bloggen. Men är man intresserad av vad jag inspireras av får ni gärna kika in på min Pinterest. Här inne får ni stå ut med mina bilder =) Jag tänkte däremot att jag kanske kunde tipsa om lite bloggar jag läser, skulle ni vilja det?
Tack återigen, och är det något annat ni kommer på som ni vill se eller läsa är det bara till att lämna en liten hälsning!

Inga kommentarer

  • Inte nog med att du är vacker, du dansar som en gud!!!! Grymt roligt att se dig på scenen ikväll 🙂

  • Hej! Superfin blogg du har!
    Älskar inredningsbilderna från ditt hem. Skulle gärna se mer bilder från resan då huset byggdes. Vore skoj att även få se de vrår som inte fått komma med i bloggen ordentligt än. Skulle också vara intressant att få se en planritning på huset. Var det ett nyckelfärdigt hus ni köpte? Om inte, tog ni hjälp av en arkitekt eller ritade ni själva?
    Tack på förhand!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *