The barn

5_1

Oj, det blev visst ett blogguppehåll några dagar vilket inte alls var planerat. Det har bara varit galet stressigt. Som jag skrev sist hade vi dansuppvisning i helgen plus att vi varit iväg och fixat saker inför bröllopet och sen har jag tryckt in en gravidfotografering emellan också. På bilden ser ni var vi tillbringade vår söndag, nämligen i ladan som vi ska ha vår bröllopsfest i. När ens pojkvän är uppvuxen på en gård och det finns tillgång till en så här underbar lada kan man ju inte ha sin bröllopsfest någon annanstans. Men det krävs dock en hel del jobb för att få ladan redo inför den stora dagen och igår satte vi igång ordentligt. Då ladan är full med halmbalar under vintern har den nu tömts och ska städas för fullt. Jag kan knappt fatta att det är mindre än en månad kvar till bröllopet, helt sjukt. Vi har en hel del kvar att göra men det känns bara roligt. Speciellt när man får börja ta tag i alla dekorationer. Då jag inte vill avslöja eller visa för mycket innan får ni se det mesta efter bröllopet. Men det går snabbt fram till den 31 maj så ni behöver inte vänta så länge.

I fredags tog vi även en tripp till Ikea och vi fick med oss en möbel från den nya PS-kollektionen. Kan ni gissa vilken? Jag lovar att visa så fort den blivit uppackad och hittat en lämplig plats.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *