Frames

7_1

// Lamp Ikea // Cabinet Ikea //

Igår var jag i Köpenhamn över dagen. Jag hade nämligen min första provning av min bröllopsklänning. Det var lite pirrigt att se och prova den för  första gången. Då den är uppsydd helt från scratch efter mina önskemål har jag ju bara haft en bild i huvudet hur jag ville den skulle se ut och sitta. Det va lite grejer som behövdes fixas på den så jag ska dit nästa tisdag igen. Men redan nu kändes det så bra och den kommer verkligen kännas helt rätt för mig.
Hann även med lite shopping vilket var kul då jag handlat kläder för ca 500 kr det senaste halvåret. Ja, det är sant. Jag har varit riktigt duktig och sparsam, men nu kunde jag inte låta bli längre. Hade kunnat handla hur mycket som helst, känns som jag behöver en helt ny garderob. Ja, ni vet den känslan. Min tanke var att jag skulle hitta lite roliga plagg och inte bara köra på det som är safe alltid, vilket man lätt gör när man inte har råd att handla så mycket. Men trots denna inställning kom jag hem med 4 svarta plagg. Men köpte en lite finare/roligare klänning i alla fall som jag ser fram emot att börja använda. Nu är det slut på att bara gå runt i svarta jeans, gråa t-shirts och sneakers. Jag kommer ju fortsätta klä mig så (köpte självklart ett till par svarta jeans) men tänkte klä upp mig lite mer nån gång emellanåt.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *