Our kitchen

8_2

8_1

Det var alldeles för länge sen jag visade någon bild från köket. Detta är taget från vår hall. Vi valde att sätta högskåp längs med hela väggen från hallen till köket, då vi ville ha en så stilren och minimalistisk känsla som möjligt. Därför valde vi även bort handtag (förutom på vissa luckor där vi var tvungna att sätta) och har så kallade push-up luckor istället som man bara trycker på för att öppna.  Det ser nästan ut som vi har en svart vägg och vi är riktigt nöjda med beslutet.  Det bästa med högskåpen är att det ger mycket förvaring i både köket och hallen. Ja, och var det ena slutar och det andra börjar kan man bara se om man kikar innanför dörrarna.

Inga kommentarer

  • Så härlig restaurangkänsla! Var har du köpt tavlorna? Gissar att de är styckningskartor för nöt & gris? Superfina 🙂

    /Josefina
    josefinakarinlovisa.wordpress.com

  • Wow, vilket coolt kök ni har! Måste ha varit underbart att få bygga nytt och helt planera köket efter egna önskemål och smak. Smart att täcka en hel vägg så med förvaringsskåp och ha utrymme för öppet och luftigt i övriga rummet:)

    Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *