Ripped

15_1

15_2

15_5

15_3

15_6

15_4

// Jeans Topshop // Shirt MQ // Shoes Vagabond // Watch Michael Kors //

Ååh vad jag gillar dom här byxorna, så glad när jag hittade dom på Topshop. Älskar slitningen och passformen är perfekt. Köpte dom för en vecka sedan men redan hunnit använda dom flera gånger. Ja, det är kanske lite löjligt men det är verkligen lycka när man hittar snygga och välsittande byxor.

Igår var jag som sagt i Köpenhamn igen för provning av brudklänningen. Den var fortfarande inte helt färdig men det ska den vara nästa gång och då ska jag ta med den hem. För tillfället kan jag inte fatta att vi ska gifta oss om två veckor, helt galet. Det är lite smått panik över tiden men samtidigt så mycket glädje över att dagen snart är här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *