Möhippa

19_1

Suddig helg = suddig bild. Nej, fullt så suddigt har det inte varit men däremot har det varit underbart och så fantastiskt roligt. I lördags var det nämligen dags för min möhippa. När jag kom till jobbet i lördags morse blev jag välkomnad av mina underbara vänner som tyckte jag skulle strunta i jobbet och hänga med på skattjakt istället. Iklädd piratkläder var det bara till att ge sig ut på stan och leta upp resten av deltagarna för dagen som var runt 30 personer. Tack alla fina vänner för att ni var med på min dag, det gjorde mig så glad!
Med alla uppsamlade var det dags för lunch utomhus i det galet bra vädret, som bara kom och hälsade på just den dagen, sån tur verkligen. Med mat i magen var vi sedan redo för nästa anhalt, simhuset. Där väntade en vinröd baddräkt med magisk skärning som ej bör användas bland folk, tur att det bara var vi som var på stället om man säger så. I denna fantastiska baddräkt, blommig badmössa och näsklämma var det dags för konstsim. Jag säger bara, jisses va svårt det var. Men också väldigt roligt och jag är imponerad av allihopa som var med och lagens framträdanden på slutet. Mycket synkroniserat!
Helt slutkörda efter simningen var det dags för mat igen och partystrassen åkte på. Efter en 3-rättersmiddag var dagen fortfarande inte slut och vi åkte vidare i vår egen 50-mannabuss. Nu var det club som gällde och innan vi intog dansgolvet fick jag leka bartender. Jag älskar att göra drinkar så det var superkul att få göra det ute på en klubb med riktiga redskap och till alla mina vänner. Därefter var det fest natten lång och jag hade så kul!
Tack så mycket mina fina tärnor för att ni roddat ihop denna dagen för mig och tack alla andra som var med och gjorde den så bra! Jag älskar er!

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *