White dress

29_1 29_4 29_2 29_6 29_5 29_3 // Dress H&M Trend // Shoes H&M // Bag COS // Detta hade jag på mig på torsdagen innan vårt bröllop när vi hade middag med våra familjer och närmsta vänner. Jag letade länge efter en vit klänning att ha på mig men hittade först inget jag ville ha. Hade köpt en annan klänning på Zara först men sen såg jag denna på nätet på H&M och beställde den. Fick den två dagar innan middagen så det var tur. Tycker den är superfin och kommer nog använda den fler gånger i sommar. Synd att man ska jobba inomhus hela sommaren och inte lyckas få någon snygg bränna. Middagen med familjerna var hur trevlig som helst och det var väldigt skönt att sätta igång bröllopsfirandet redan på torsdagen. Det hjälpte till att slappna av lite från all stress man känner. Ja, för stressad är man. Sjukt stressad faktiskt! Det är mycket som ska göras och hållas koll på. Men allt gick verkligen super och vi kunde slappna av ordentligt när det väl var dags. Jag längtar så till vi får våra bröllopsbilder och jag kan visa dom för er. Tror det blev några riktigt fina!

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *