Outside

9_1 9_2 9_3 Jaha, då var bröllop och rockfestival över och det är dags att gå tillbaka till vardagen igen. Självklart lite tråkigt men också skönt. Ska bli skönt att styra upp här hemma där det varit kaos de senaste veckorna. Det är även dags att ta tag i trädgården och försöka göra den någorlunda trevlig. Just nu ser det inte roligt ut. Ni som har byggt nytt vet hur det är. Det tar tid att fixa en trädgård och förra sommaren, som var vår första i huset, gjorde vi i princip bara vid vår uppfart och gjöt ett däck runt huset. I söndags var det så fint väder och vi skulle grilla på kvällen, då infinner sig känslan att man verkligen över allt annat vill ha det fint ute. Så vi tog ett snabbt ryck till blomaffären och köpte några krukor och träd. Lite i taget så blir det nog mysigt till slut. Olivträdet fick jag av min man på vår förlovningsdag en vecka innan bröllopet. Har fått ett träd av honom innan som står inomhus och jag gillar verkligen att få träd. Trädet blir så mycket personligare och man tänker på personen som gett det och kämpar nog lite extra för att hålla det vid liv.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *