Grow

Har varit sugen på att börja odla lite här hemma och kanske till och med skaffa ett växthus.Blev ju inte mindre sugen efter jag var hemma hos Frida i veckan och spanade in hennes mysiga växthus som ni ser på bilden. Tror dock jag ska börja lite smått och testa hur mycket jag orkar och klarar av. Har ju inga grönar fingrar direkt. Men lite örter ska väl vara relativt enkelt så det får det börjas med.
Idag var jag nere i Malmö efter att ha varit på bröllop, mer om det i ett annat inlägg, och passade då på att smita inom Granit. De lite ruffa terracottakrukorna har jag spanat in tidigare och nu när de var med på rea slog jag till på några stycken. Vi fick även med oss en grymt fin hängmatta som vi beslöt att inte köpa första gången vi såg den då vi insåg att vi inte har några träd att hänga upp den i. Men nu har vi bestämt oss för att bygga en pergola i trädgården så där kommer det finnas plats för hängmattan. Tänk om man bara hade haft någon semester i år så man haft tid att fixa och njuta av allt också. Det får bli nästa år! 

6 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *