Den klassiska grå sweatshirten

// Sweatshirt & Other Stories // Jeans Topshop // Shoes Vagabond //
Här är en av tröjorna jag köpte på & Other Stories. En klassisk grå sweatshirt, som jag älskar att gå i. Har några stycken men de flesta används till träning vilket gör att de inte känns så fräscha att ha på sig annars. Så nu kände jag behovet av en som jag endast ska använda i vardagen.
Måste ursäkta också för den dåliga uppdateringen denna veckan. Vårt internet har strulat och liggat nere hela veckan, så frustrerande. Men lovar attt kompensera i veckan som kommer. Då blir det en liten tripp upp till Stockholm igen. Denna gången är det dags för bloggträff, med resten av gänget från STIL. Ska bli så kul att träffa alla!

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Follow

Arkiv

Kategorier

Annons