Doftljus från & Other Stories

Det här fina doftljuset från & Other Stories köpte jag när jag gjorde en snabb shoppingrunda i torsdags innan dagen med bloggkollegorna började. & Other Stories har släppt fyra olika doftljus med inspiration från fyra olika platser i Stockholm och Paris. Jag fastnade för 7:e våningen, har inte doftat på det tänt ännu men det luktade väldigt gott otänt. De andra dofterna kändes lite för skarpa för min smak.
Förresten, om ni vill se lite bilder från vår bloggträff kan ni kika in här, här, här, här, här och här!
Sen vill jag bara avsluta med att tipsa om det fina hotellet vi bodde på, HTL. Perfekt läge på Kungsgatan och superfint inrett! Kan jag starkt rekommendera om ni ska åka till Stockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *