En tjuvkik på vårt nya sidetable

Projekt sidetable håller äntligen på att avslutas. Vi har länge varit på jakt efter ett fint sidetable att ha bakom en av sofforna på övervåningen men inte riktigt hittat något som passar. När jag var hemma hos Frida såg jag denna lösningen som de hade gjort. Så snyggt, enkelt och billigt så jag snodde den rakt av. Det är alltså bockar från Ikea och sen bara en furuskiva, eller vad man nu vill ha för träslag eller skiva, liggandes ovanpå. Bockarna har varit inhandlade i några månader och väntat på sin skiva. Skivan köptes i förra veckan så nu ska den bara sågas till rätt längd sen är det klart. Jippi! Förhoppningsvis gör mannen min detta redan ikväll så får ni kanske se slutresultat redan denna veckan. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *