Alexander Wang x H&M

Ingen kan väl ha missat samarbetet mellan Alexander Wang och H&M som snart når butikerna. Känns som det enda man läst om och sett på modesidor, bloggar och Instagram senaste veckan. Tänkte först skippa att skriva något om det efter att det har visats så mycket redan, men efter ett boxningspass på gymmet ikväll blev den sportsliga inspirationen för mycket. Och med tanke på att jag fullkomligt älskar sportinspirerade kläder och varenda plagg i den här kollektion kunde jag inte låta bli att välja ut några av mina favoriter. Hade gärna haft något från kollektionen på nästa boxningspass och självklart de grymt snygga boxningshandskarna.
Får väl se om jag lyckas knåpa åt mig något plagg via webben den 6 November när kollektionen släpps. Jag hoppas verkligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *