Ny garderob i gästrummet

Äntligen är garderoben från Ikea PS på plats. Vi köpte den redan i våras när den precis kommit ut, men sen fick den tyvärr ligga i sin förpackning i några månader innan vi tog tag i hopbygget. Men nu står den där på sin tänkta plats i gästrummet. Jag vill ju helst måla om inne i det rummet och kanske därför som jag inte stressat med att få upp garderoben. Tycker det blir lite rörigt med de randiga väggarna bakom den. En härlig ljusgrå färg hade varit så mycket bättre!

Inga kommentarer

  • Älskar din blogg! Blir så oerhört inspirerad av varenda inlägg du skriver. Vill bara skicka en "Keep up the good work-kommentar".
    Ser fram emot att få se vilken sorts julpynt du kommer hänga upp i ditt hem! Har själv lite svårt för alla röda tomtar och troll, så jag hoppas på att sno lite inspiration från ditt grafiska hem (om du nu är en sådan som julpyntar. Det vet man ju inte) 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *