En rumsgran har flyttat in

En liten rumsgran har fått smita in hemma hos oss fast det är några veckor kvar till jul. Mannen min kom hem med denna igår och eftersom vi åker på semester imorgon (jippie!!) och inte kommer hem förr än efter första advent fick den ta plats redan nu. Jag har faktiskt två granar kvar från förra julen som har hållt sig fina men också lite i skymundan så man inte tröttnar på dom helt. Måste ju kännas lite vintrigt när man tar fram dom.
Nu ska jag packa ner det sista i resväskan och sen försöka komma i säng och sova lite inför en tidig avfärd imorgon. Ska bli så härligt att få komma till värmen och framför allt solan just nu. Har ju varit alldeles för grått de senaste veckorna.
Jag har förberett några extra inlägg till de första dagarna vi är iväg sen kommer jag förhoppningsvis kunna uppdatera lite ifrån resan. Hoppas ni står ut med värme, lättklätt och sol här på bloggen mitt i November.

11 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *