Fort Lauderdale

Tyvärr blev det inget fotat direkt i Fort Lauderdale då vädret var kasst rent ut sagt. Blåst och regn vilket gjorde att vi höll oss inomhus de första två dagarna där. Men vi hade det underbart ändå. Vi åt god mat, besökte ett stort shoppingcenter, gick på bio (kunde ju inte missa Hunger Games) och försökte ta igen lite sömn och fixa jetlagen.
Men knäppte en bild från kryssningsfartyget i alla fall när det låg i hamn innan vi gav oss av. Nu är vi inne på andra dagen med kryssningen och imorgon kommer vi gå iland på den första ön. Ska bli så spännande och härligt. Lovar att det kommer mer uppdateringar efter den dagen. Vill ni se fler bilder från resan kan ni kika in på min instagram @centren där det kommer uppdateras oftare.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *