2014 – stilen

Efter att ha haft lite ledigt från bloggen är det nu dags att köra igång igen. Det är ett nytt år och jag börjar med att blicka tillbacka på året som varit. Både kläddmässigt och personligt började året ganska kasst i och med arbetslöshet och min dagliga uniform som bestod till mesta dels av gråa mjukiskläder.
Sedan vände allt, jag fick jobb och vara med om den bästa dagen i mitt liv. Nämligen min bröllopsdag! Även då vände klädåret 2014 och jag klädde upp mig varje dag i en hel vecka, lycka för den modeintresserade! Resten av året, klädmässigt, har varit bra men också ganska safe och ibland lite trist. Många outfits har inte blivit fångade på bild vilket också är trist. Så ett nyårlöfte till mig själv blir att våga klä mig lite roligare/vågat/obekvämt/galet och även fånga det på bild. Med det sagt hoppas jag kunna ge er en mer inspirerande och levande blogg där målet för 2015 är att uppdatera varje dag. Vad tycker ni om det, låter det bra?
Imorgon tänkte jag sammanfatta året inredningmässigt från vårt hem, så ni som är nyfikna får kika in då!
Avslutningsvis vill jag bara tacka alla er fina läsare som hängt med under detta året! Jag hoppas ni stannar kvar och känner er lika laddade som jag inför ett grymt 2015!
Taggar

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *