2014 – hemmet

2014 var vårt andra år i huset. Det gjordes inga ändringar på huset men en del mindre möbelinköp. Vi började bo in oss huset och det kändes för första gången som ett färdigt hem. Vissa möbler har fått flytta runt en del medans vissa har haft sina trogna platser. 
2014 var ett roligt år för huset fotomässigt. 3 reportage om huset har släppts i år och det kommer även ett reportage till i början på 2015 som fotades i höstas. Den roligaste fotografering var så klart när Ikea var här och gjorde ett reportage till deras tidning Ikea Family Live som ges ut i hela världen i ca 60 miljoner ex. Efter mycket planering och mailkontakt i flera veckor kom de äntligen i början på April. Under tre dagar var det full action i huset och vi hade så fantastiskt roligt!
Under sommaren började vi även på vår trädgård som i princip bestod av stora grushögar. Det blev inte mycket mer än en start så målet för detta året är att fortsätta på det jobbet och förhoppningsvis få en någorlunda mysig trädgård till sommaren. Projekt pool som också startade förra året ligger högst upp på listan och blir förhoppningsvis slutfört i vår.
Inredningsmässigt har 2014 varit ett toppenår och vi trivs som tusan i huset. Men ser också fram emot 2015 och ett år där vi kan piffa och fixa ännu mer för att verkligen få till den stilen vi vill ha. Det finns också planer för lite förändringar, så som nya väggfärger och byte av luckor. Men som sagt är det fokus på trädgården så hur mycket som görs här inne återstår att se.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *