Tävling – Frida Nilsson

Frida Nilsson är en grafisk designer och illustratör som nyligen startat en egen webshop. Där hittar ni hennes posters som är gjorda med inspiration från naturen.
Nu har ni chansen att vinna en valfri poster av Frida
. För att delta i tävlingen behöver ni svara på följande i kommentarsfältet.
Vilken poster tycker du bäst om och var skulle den få hänga i ditt hem?
(Tävlingen är avslutad. Grattis till Frida som får en rödbetsposter hem på posten!)

Inga kommentarer

 • Jag tycker absolut bäst om postern Rödbeta för att jag kallas Rödbetan. Detta på grund av att jag varje sommar blir ett levande bevis på att ljus hy och överoptimistisk solning aldrig är en bra kombination. Om jag hade vunnit postern så hade det fått hänga i mitt vardagsrum eller kök. Där hade den kunnat vara det stilrena lugnet i det annars röriga kaoset. En ram förtjänar dessutom bättre än den rea-poster för 10kr som för närvarande hyr in sig i den tilltänkta ramen!

 • Som nybliven mamma o blivande lärare så är alfabetpostern min favorit 😉 den hade självklart fått hänga i min dotters rum så att vi kan öva alfabetet måååånga gånger samtidigt som vi får titta på en fin bild!

 • Jag gillar alfabets postern, har två små barn och hade varit perfekt att ha i barnen rum. Har inte riktigt kommit igång med att få upp tavlor på väggarna ännu i vårt hus detta är definitivt något jag skulle vilja ha ☺

 • Jag gillar alfabets postern, har två små barn och hade varit perfekt att ha i barnen rum. Har inte riktigt kommit igång med att få upp tavlor på väggarna ännu i vårt hus detta är definitivt något jag skulle vilja ha ☺

 • Alfabetpostern ar min favorit. Jag bor I Tyskland o mina tre barn ar tre sprakiga, svenska, tyska och engelska. Att det svenska alfabetet har mer bokstaver tycker de ar lite magiskt. De plockar skatter fran maturen som vi pyslar med och den har fina bilden ska fa hanga i trappan dar vi gar hela tiden sa vi kan njuta av den allihopa.
  kram Hanna Cerwall

 • Jag gillar moroten!! Den skulle hänga i en tunn svart ram i köket på lilla väggen mellan spisen o tvättstugan.Jag har precis plockat bort starka färger för en mer naturnära färgskala.Så den skulle passa perfekt ?

 • Jag älskar alfabetpostern! Om jag skulle vinna skulle jag ge den till mitt älskade fadderbarn som håller på att lära sig alfabetet. Han skulle få den som ett tack för all kärlek och glädje han ger mig ♡ Den hade varit så fin på hans nyrenoverade rum, som han är så stolt över!

 • Moroten skulle få inta den tomma platsen på min "plotter" hylla rakt av. Som en skata har jag pyntated allt som blänker och jag tycker om på min byrå, men ändå har min svarta ram luad mot väggen stått tom i snart ett år och inget finns det nog som retar mer gallfeber på min vänner. – Vad är poängen med ditt fina träd, ljuslyktor och karaffer när dina tomma ram bara står där och "fular"?? Frågan får jag ofta men nu kan jag säga att det är en morot jag väntar på, den har bara inte hittat hem än:)

 • Moroten skulle få inta den tomma platsen på min "plotter" hylla rakt av. Som en skata har jag pyntated allt som blänker och jag tycker om på min byrå, men ändå har min svarta ram luad mot väggen stått tom i snart ett år och inget finns det nog som retar mer gallfeber på min vänner. – Vad är poängen med ditt fina träd, ljuslyktor och karaffer när dina tomma ram bara står där och "fular"?? Frågan får jag ofta men nu kan jag säga att det är en morot jag väntar på, den har bara inte hittat hem än:)

 • Moroten skulle få inta den tomma platsen på min "plotter" hylla rakt av. Som en skata har jag pyntated allt som blänker och jag tycker om på min byrå, men ändå har min svarta ram luad mot väggen stått tom i snart ett år och inget finns det nog som retar mer gallfeber på min vänner. – Vad är poängen med ditt fina träd, ljuslyktor och karaffer när dina tomma ram bara står där och "fular"?? Frågan får jag ofta men nu kan jag säga att det är en morot jag väntar på, den har bara inte hittat hem än:)

 • Har letat så länge efter en poster till köket. När jag såg postern med moroten insåg jag att jag hittat den perfekta. Illustrationen är så snygg och passar perfekt in i vår stil. Dessutom är just morot den grönsak som ingår mest i våra måltider. Hoppas på vinst!
  /jennythorsen@hotmail.com

 • Min favorit är rödbetan! Fin form med vackra blad som sträcker sig ut över pappret. Naturens enkla men ändå komplicerade konst är det vackraste. Den skulle få pryda min kala vita lilla vägg hängandes med en träklämma i ett grovt, brunt snöre.

 • Jag tycker allra bäst om morotspostern. Den skulle få hänga på en central plats i mitt kök, mellan två fönster där den hamnar i blickfånget direkt när man kommer in i lägenheten.

 • Jag tycker om ananasen bäst då en är så otroligt enkel, men samtidigt är väldigt detaljrik och vacker. Om jag hade den hemma skulle jag rama in den och hänga den på tomma vita vägg vi har bakom vårt köksbord. Sitter alltid och tittar på denna tråkiga tomma vägg när jag äter och önskar att jag hade hittat den perfekta tavlan att sätta där.

 • Många, långa timmar i veckan går åt till att spana på mäklarsidor efter den perfekta skåne-längan på Österlen. Gärna med vasstak, lummig trädgård och öppen spis. Idag får jag och min pojkvän dock hålla till godo med en lägenhet i Stockholm, så det superfina morots-printet skulle hänga ovanför kökbordet, och påminna oss om att vi en dag kommer ha vår trädgård, med vårt trädgårdsland och växthus!

 • Jeg ønsker meg alfabetet! Det skal jeg gi til min lille kusine som fyller 1år i februar, så kan hun vokse opp med det på veggen, og peke og lære seg alfabetet når hun blir eldre 🙂 Takk for en fin og kreativ blogg!

 • Vilka fantastiska bilder! Jag och mannen har både börjat plugga och gjort iordning ett kontor. Jag hade gärna vilja pryda kontoret med alfabetet för att både bli inspirerad och något vackert att vila ögonen på, tack för en inspirerande blogg.

 • Åh – jag är gärna med och tävlar! Vi får en liten nu vilken dag som helst och jag sa senast idag till min sambo att vi måste hitta en fin bokstavsposter – så det är givet att om jag har turen att vinna så vill jag så gärna ha den här: ALFABET POSTER Jag tycker att alla barnrum ska ha en alfabetsposter! Den här passar dessutom så bra med färgskalan i rummet. Åh – jag håller verkligen tummarna!!!

 • Jag är bokstavligen kär i alla hennes verk. Efter noggrann övervägning så hoppas jag på att vinna morotsmotivet. Vi renoverade vårat kök sommaren 2013 och har fortfarande inte hittat de rätta tavlorna/bilderna att hänga upp i köket.

  Men sen första gången jag såg dessa otroligt häftiga verken så har det blivit rätt klart för mig vad som borde pryda våran köksvägg här hemma.
  Om jag har turen att vinna denna härliga illustration så kommer moroten snart få två kompisar bredvid sig =) rödbetan och majsen.
  Hoppas, hoppas nu!

 • Jag älskar alfabet postern, den hade passat perfekt i det kontorsrum/gästrum vi renoverar hemma härnäst… såväl färgerna som motivt är underbart harmoniskt och naturnära, älskar den ♡

 • Jag gillar majsen bäst! Så otroligt detaljrik och fint tecknat! Majs är ju en så otrolig gröda också som mättar många magar men som (rätt behandlad) också kan förgylla en lyxmiddag med sin sötma.
  Vi skall precis till att flytta till en större nyproducerad lägenhet med många kala väggar som behöver något fyllt av värme och charm som väger upp det strama… I köket tror jag att den skulle göra sig extra bra också som en påminnelse om hur fantastiska grönsaker kan vara!
  Jag håller tummar och tår!:-)

 • Jag gillar bäst moroten 🙂 ett helt fantastisk skapelse! Skulle suttit utmärkt i min nyalägenhet, då jag precis har flyttat hemifrån och behöver lite fler snygga prylar till mitt hem 🙂

 • Älskar rödbetan i sin enkelhet, i det enkla finns det fina, lite utav ett motto i både mitt hem och min stil! Denna fina poster hade fått sin plats i köket i en klämma på mitt vita kakel! 🙂

 • Oj bara 1 timme kvar av tävlingen. Jag måste vara med. Mina barn är 5 och 6 år och är bägge inne i lära sig alfabets åldern. De skulle få ha den fina ABC planschen i sitt allrum på det sättet får dem se denna ljuvliga plansch ofta och kunna lära sig alfabetet lättare. Även deras kompisar skulle få se och lära =) Hoppas hoppas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *