Livet

Ibland kommer livet emellan vissa saker, som t.e.x. en målsättning med ett blogginlägg om dagen. Igår blev det en ofrivillig paus efter en något traumatisk dag. På väg till jobbet gick det inte som vanligt, olyckan var framme och jag krockade med en annan bil. Efter en ambulansfärd iförd nackkrage och fullt fixerad, några timmars väntan och en röntgen senare kom de fram till att ingen skada var skedd. Idag är jag stel i nacken men förövrigt helt oskadd och inte ett enda blåmärke på kroppen.
Har jag då lärt mig något av det som hände, kanske. Jag har funderat på en del saker i alla fall.
– Jag är glad att jag alltid använder bilbälte.
– Vissa saker här i livet kan vi verkligen inte påverka.
– Att ligga fastspänd och inte kunna röra sig på flera timmar funkar nog utmärkt som tortyrredskap. Speciellt om ens man sitter bredvid och frågar om det kliar någonstans.
Avslutningsvis vill jag bara tacka all personal som var på plats igår, brandmän, ambulanspersonal och sjuksköterskor. Ni fick mig alla att känna mig väldigt trygg och jag var inte nervös en enda gång!

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *