Jane Koenig

Igår fick jag hem de här två fina halsbanden från Jane Koenig. Lovetag-halsbanden har ju synts en hel del i bloggvärlden och jag fastnade för dom direkt. Så enkla men också något personliga med valfri bokstav eller siffra ingraverat. Jag valde faktiskt att köpa två stycken halsband men båda är inte till mig. Det ena tänkte jag ge till min man Andreas. Så på mitt halsband är det ett A och på hans ett R, naturligtvis. Känns nästan som på mellanstadiet när man bytte hjärthalsband med varandra. Lite fjantigt men också väldigt gulligt tycker jag. Sen tycker jag dessutom att Andreas är så snygg i halsband. Speciellt lite längre tunna kedjor. Så ett tips, om ni inte har köpt något till alla hjärtans dag och brukar göra det kan jag tipsa om att köpa ett halsband till er kära. Eller varför inte till er själva!

Halsbanden finns i olika utseenden, som olika kedjor och metaller. Jag valde förgyllt silver för jag ville det skulle passa till våra vigselringar. Jag tänker nämligen att ett sådant halsband har man på sig i princip varje dag och då är det fint om det matchar. Även tagsen finns i olika storlekar, det jag har är mellanstorleken.

 

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *