Vårt bröllop – Filmen

Den 31 maj förra året var vi med om vårt livs bästa dag, vårt bröllop så klart! Då jag vet att det är en del läsare som har den här dagen framför sig och kanske till och med planerar för fullt inför sommaren tänkte jag skriva några inlägg här framöver om vår dag. Det har liksom inte blivit av innan. Denna filmen har jag visat tidigare men när jag bytte bloggportal försvann den tyvärr och sen tänkte jag att det kanske har kommit några nya läsare som ännu inte sett den. Så här kommer en liten inblick i hur vår dag var! Mer detaljer och info kommer som sagt!
Vill ni läsa om mina förberedelser med smink och hår på dagen D kan ni kika in här för det har jag faktiskt redan skrivit om. 

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *