Svarta detaljer

Fokus här hemma ligger just nu på trädgården och att bli klar med de saker som är inplanerade inför denna sommaren. Men då mycket hänger på min man i detta läget att han ska bli klar först innan jag kan börja piffa har det börjat klia lite i fingrarna av att inte ha gjort något här hemma alls på länge. Detta ledde till en snabb minut-ommöblering på vår övervåning. En svart gammal spegel från Ikea som stått i gästrummet fick åka fram och fikusen som tidigare stått på golvet fick plats på den klassiska ikea-pallen. Alltså några fler svarta detaljer och en spegel som jag länge velat ha där, fast då i modellen större egentligen.
Jag gillar verkligen att möblera om hemma istället för att köpa nytt hela tiden när man är sugen på förändring. Testa själva om ni känner att ni är trötta på hemmet eller vissa delar av det! Det kan ibland räcka med att bara flytta några kuddar.

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *