Svart fodralklänning

Som ni ser på bilderna börjar magen växa till sig rejält. Eller ja den har faktiskt varit i denna storleken sen nån vecka tillbaka, det sa bara helt plötsligt poff sen var där en rejäl kula. För er som är nyfikna är jag nu i v.24, alltså lite mer än halvvägs och jag mår toppen. Jag har faktiskt mått superbra genom hela graviditeten och knappt känt av nånting, inte ens i början. Så jag håller fingrarna i kors och hoppas att det håller i sig så länge som möjligt.
Idag har jag och Andreas haft en dag full med fix inför poolbygget. Vi har bland annat beställt mosaiken vilket inte var helt lätt att bestämma. Men vi känner oss nöjda med vårt val, så nu vill man bara att allt ska bli klart så man får se slutresultatet.
 

Inga kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *