Snart dags för ett dopp

Här kommer en liten tjuvkik på poolen, ganska skitig och inte helt färdig. Men i veckan ska det sista göras och därefter är det bara några veckors väntetid till man får fylla upp med vatten. Så lagom till min semester v 30 är den redo för att badas i. Längtar!
Mosaiken är köpt på Ekonomigolv i Sölvesborg och vi är så nöjda med resultatet. I verkligheten är färgen något mörkare, vilket vi gillar. Då vi inte hade sett mosaiken irl innan vi beställde var vi något nervösa men det blev så mycket bättre än vi kunde hoppas. 
 

5 Kommentarer

  • Hej! Det ser verkligen underbart ut! vi ska själva bygga hus och en dröm är en pool på gården. Vad har ni valt för märke/leverantör? Och vad är prisbilden på ett ungefär?

  • Hej!

    Vi planerar att bygga en pool med mosaik och kan konstatera efter mycket surfande att ert färgval är bland det bästa jag sett!! Vet du vilket fabrikat det är och vilken kulör? Eller kan man få en närbild på mosaiken utan vatten för att se lite bättre hur det ser ut, så att det blir lättare att leta efter något likande? Det är så svårt att avgöra eftersom färgen blir ganska annorlunda under vattnet….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *